uda

El ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, ha assistit aquest matí a la presentació de la 5a edició del Postgrau en Assessorament Comercial i al lliurament dels 12 diplomes atorgats en l’edició de l’any passat. L’acte s’ha celebrat a la seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, i s’ha iniciat amb la signatura del conveni de col·laboració per a la formació en matèria de comerç entre el Govern d’Andorra, la CCIS i la Universitat d’Andorra.

Amb aquest conveni de col·laboració, es pot oferir un any més i per cinquè cop consecutiu una formació específica en l’àmbit del comerç, el Postgrau d’assessorament Tècnic Comercial, de 7 crèdits europeus corresponents a 210 hores de dedicació per part de l’alumne i 188 hores lectives. Està adreçat a empresaris i professionals del sector del comerç. La preinscripció es oberta amb 35 places, els crèdits acadèmics corresponents és poden integrar en altres formacions ofertes per l’UdA especialitzades en l’àmbit del comerç. El Govern d’Andorra subvenciona el 80% del postgrau, l’alumne haurà d’assumir el 20% restant.

En el seu parlament, el vicepresident de la cambra de Comerç i Serveis, Jordi Daban, ha afirmat que aquesta titulació, que ja ha donat un total del 65 diplomats en les passades quatre edicions, respon a una necessitat del país per un sector que requereix formació i professionalització. Per la seva part el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, ha explicat que la subvenció que ofereix el Govern permet que el postgrau s’obri a un públic més ampli. El ministre Camp ha celebrat la implicació de diferents entitats per dur a terme formació en l’àmbit comercial, una de les claus que garanteix que el sector sigui més competitiu, professionalitzat i a l’alçada dels nous paradigmes de relació amb el client i d’oferta comercial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada