El portaveu del govern, Jordi Cinca, ha valorat els resultats de l’enquesta del CRES dient que malgrat les dades recollides envers la preocupació per l’economia i la manca de feina, “és important interpretar correctament els resultats”, ja que globalment el que posa en relleu l’enquesta del CRES “és una millora en la totalitat dels indicadors sobre els quals es formulava”.

El portaveu ha subratllat algunes de les xifres obtingudes i ha assegurat que en diversos paràmetres s’han “recollit les millors dades dels últims anys”. En aquest sentit, Cinca ha recalcat que tant en l’àmbit de la situació econòmica i l’economia familiar, amb les millors dades des del 2005, com pel que fa a la dificultat per arribar a final de mes, amb els millors resultats des de 2010, s’han assolit les millors xifres dels últims anys.

Amb tot, Cinca ha recalcat que amb aquesta explicació no s’ha d’interpretar com que el Govern intenta “minimitzar els resultats de les persones que manifesten aquestes preocupacions” i ha afegit que “aquestes dades no són per estar satisfets ni per creure que ja s’ha arribat a allà on es vol estar”, però sí que volen dir que ja “vas pel bon camí”.

Text:ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada