Després d’uns anys de trajectòria del JazzHivern, el Govern ha considerat modificar-lo, ja que segons la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, es tractava d’un “projecte sòlid però amb un sostre de creixement limitat”. Davant aquesta reflexió es va decidir crear un nou projecte que rep el nom de ‘Temporada a l’Auditori Nacional’. L’objectiu és consolidar aquesta nova idea en els propers anys, “mantenint el segell d’excel·lència”, ha indicat Gelabert. El jazz continuarà tenint presència a la Temporada  però alhora es vol oferir més diversitat. D’aquesta manera, Gelabert ha destacat que volen donar a conèixer noves propostes musicals i així “captar nous públics”.

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, i la directora de Promoció Cultural i Política Lingüística, Montserrat Planelles, han presentat aquest dijous la ‘Temporada a l’Auditori Nacional’. El Govern ha reinventat el JazzHivern i ha optat per una opció més llarga que incorpora diferents estils musicals. La ministra Gelabert ha destacat que el JazzHivern es tractava d’un “projecte sòlid però amb un sostre de creixement limitat”. La voluntat d’aquesta nova idea és incorporar diferents estils musicals a part del jazz, i mantenir “el segell d’excel·lència”, ha indicat Gelabert.

La ministra Gelabert durant la presentació ha explicat que amb la nova programació volen que tota la gent del país se senti identificada amb algun estil musical i així “podrem complir un altre dels nostres objectius, que és captar nous públics”. En referència a la imatge de la Temporada, la directora de Promoció Cultural i Política Lingüística, Montserrat Planelles, ha destacat que com que es trobaven davant d’un nou projecte però construït sobre un projecte existent, han volgut mantenir la imatge del Casamanya per a la publicitat de la Temporada. Precisament, aquesta imatge ja s’havia utilitzat en les darreres campanyes del JazzHivern.

La Temporada compta amb una important presència d’artistes i formacions andorranes, ha indicat Planelles, com per exemple Gil Rossell, Landry Riba, i molts d’ells estaran acompanyats amb músics molt arrelats al país o bé amb una llarga trajectòria. D’aquesta manera, ‘Antoni Lizana Group’ encetarà el 21 de gener la Temporada a l’Auditori Nacional, el seguirà ‘Anni B Sweet’ el 27 de febrer, el 18 de març serà el torn de Gil Rossell, el 9 d’abril s’ha organitzat una nit afroafricana a càrrec de ‘The Gramophone Allstars Big Band’, el dia 29 d’abril amb motiu del dia internacional del jazz tindrà lloc el concert de Landry Riba i posteriorment la fi de festa anirà a càrrec de ‘Love it’. El dia 27 de maig actuarà a l’Auditori Nacional ‘Marina Bbface & The Beatroots’ i la darrera actuació, del dia 10 de juny, anirà a càrrec de ‘Hysteriofunk’. Enguany, el pressupost per la Temporada és de 55.000 euros, 3.000 més respecte a l’any passat.

Amb la voluntat de premiar els antics clients i fidelitzar-ne de nous, Planelles ha destacat que es lliuraran unes butlletes per participar en uns sorteigs i es podran guanyar premis com per exemple entrades per a concerts, obres de teatre, i un sopar, entre d’altres.

Les entrades es posaran a la venda a partir d’aquest divendres i es podran adquirir a l’Oficina de Turisme Nacional, a l’Oficina de Turisme d’Ordino o bé al telèfon 820214. Al portal www.agenda.ad es pot trobar més informació sobre els artistes que hi participen.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada