El Consell de ministres ha aprovat la modificació del reglament d’aplicació de la Llei d’horaris comercials. La revisió s’efectua per desenvolupar l’artice 2.3 de la Llei que preveu que “el Govern pot determinar, reglamentàriament i fins un límit de 10 dies a l’any, les dates en les quals els comerços poden obrir més enllà de les 22 hores”.

La nova normativa reserva la possibilitat de realitzar tres campanyes nacionals. Les altres set es destinarien a accions més localitzades promogudes per col·lectius com associacions de comerciants, gremis professionals o la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis.

L’esperit del reglament és que no pugui ser requerit per una empresa en concret sinó l’autorització d’obertura a partir de les deu de la nit ha de formar part una acció més global de dinamització comercial, cultural o turística,

El nou reglament també inclou un nou capítol sobre el règim aplicable a les ampliacions puntuals dels horaris comercials, els requisits que han de complir les demandes i la forma en que govern les autoritza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada