El  ministre portaveu, Jordi Cinca, ha anunciat que el consell de ministres, a proposta del Consell Regulador Andorrà del Joc (CRJA), ha aprovat aquest dimecres el Reglament regulador de les llicències de classe I i de la classe J per a l’operador del bingo. Tal com ha exposat Jordi Cinca, l’aprovació d’aquest reglament respon i dona compliment al desplegament normatiu de la Llei de regulació dels jocs d’atzar que es va fent, segons el ministre, “a mesura que es van cremant etapes”.

La llicència de la classe I és la referida a l’exercici d’una activitat professional de qualsevol naturalesa relacionada amb els jocs d’atzar regulats i autoritzats per ser explotats per l’operador del bingo. La llicència de classe J és l’autorització per a comercialitzar els equipaments de jocs d’atzar i activitats connexes. Els titulars de llicències de classe J podran sol·licitar al CRAJ la inscripció i així obtenir el corresponent permís d’explotació dels equipaments de jocs d’atzar que pugui subministrar a l’operador del bingo.

El text del reglament defineix les modalitats de presentació i d’examen de les sol·licituds, la documentació que cal presentar per a l’atorgament de les llicències de la classe I i de la classe J. De la mateixa manera, estableix el procediment per a l’obtenció del permís d’explotació dels equipaments de jocs d’atzar dins les sales del bingo.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada