El Govern recorrerà la sentència que obliga a reincorporar l’agent implicat en un cas de blanqueig de diners

espotEl ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, i el director del Cos de Policia, Jordi Moreno, han confirmat la dimissió de la directora adjunta de la Policia, Maribel Lafoz, per diferències internes. Tot i això, Espot ha desmentit que el motiu principal hagi estat la sentència que obligaria a reincorporar l’agent Prados, implicat en un cas de blanqueig de diners procedents del narcotràfic. El ministre ha mostrat la seva disconformitat amb aquesta resolució judicial i ha assegurat que la recorrerà “perquè tots estem d’acord en que aquest agent no s’ha de reincorporar al Cos de Policia”.

La directora adjunta de la Policia, Maribel Lafoz, ha presentat la seva carta de dimissió per la qual renuncia als seus càrrecs al front de l’àrea tècnica que inclou atestats de trànsit, processament de dades, fronteres i estrangeria.

Tant el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, com el director del Cos de Policia, Jordi Moreno, no han volgut donar cap detall dels motius pels quals la comissària ha pres aquesta decisió, ja que asseguren que “fa tan sols dos dies”.

Per la seva banda, Espot ha incidit en que “sols he pogut llegir a la carta discrepàncies en sentit genèric, però que no tenen res a veure en el cas Prados, tots coincidim en que la seva reincorporació no és una bona solució tenint en compte els interessos generals del Cos de Policia i del nostre país”.

Hi ha una sentència del Jutjat de Primera Instància que aprova la reincorporació d’aquest agent implicat en un cas de blanqueig de diners, per aquest motiu, el ministre ha assegurat que Govern presentarà un recurs d’apel·lació perquè sigui el Tribunal Superior qui decideixi, “respecto la sentencia però no la comparteixo”.

Per la seva banda, el director del Cos de Policia, Jordi Moreno, ha assegurat desconèixer amb detall els motius, i ha confirmat que hi haurà canvis dins l’organització, “però encara ho hem de parlar i no sabem quan”.

Text i foto: ANA

1 comentari

Comments are closed.