impagatsEl dia que el consell de ministres ha de donar llum verd a la modificació del projecte de llei de l’impost general indirecte que introduirà una novetat important com és la modificació de l’IGI bancari, hem sabut que l’índex de morositat empresarial és elevadíssim. Avui el Govern reclama a les empreses impagats per un import de 2 milions d’euros.

Concretament la dada és aquesta: 1.928.515 euros. És la suma dels deutes acumulats el 2010 i 2011 per part de les empreses en relació amb l’impost indirecte sobre la prestació de serveis empresarials i professionals, i de l’impost indirecte sobre la producció interna.

Avui surten publicats al BOPA en una llarguíssima llista d’impagats. Els deutes s’han de satisfer al departament de Tràmits del Govern. A partir d’avui i durant tretze dies hàbils qui figuri a la llista pot interposar recurs de reposició al Govern. Això, però, no eximeix del pagament del deute tributari.

2 comentaris

  1. Reclamen deutes fins a gent morta i enterrada de fa més de tres anys, Quina xapusa és aquesta?, Cap responsable com sempre…. Quina incompetència del malalt per córrer i polític temporal

  2. Quin sentit té reclamar deutes que ja han prescrit ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada