incendiEls Serveis del ministeri de Salut i Benestar i el Comú d’Andorra la Vella han reallotjat en pensions d’Andorra la Vella un total de 27 persones com a mesura provisional fins que puguin retornar als seus habitatges.

Durant la jornada d’ahir, la policia va permetre l’entrada als pisos d’un total de dotze famílies que van recollir roba i estris de primera necessitat. D’aquestes dotze, sis han necessitat del suport de Benestar mentre que les altres s’han instal·lat en cases de familiars i amics.

El ministeri de Salut i Benestar assumeix la totalitat de la factura de les pensions. La manutenció es realitza a través del menjador social, gestionat per la Creu Roja i subvencionat pel Govern. Els tècnics del ministeri treballen estretament amb l’àrea d’afers socials del Comú d’Andorra la Vella i amb la Creu Roja i amb Caritas, que ha facilitat estris d’higiene personal, roba i un bressol per un menor.

El retorn dels veïns a l’edifici dependrà ara de les reparacions imprescindibles. L’arquitecte tècnic i l’enginyer d’estructures van confirmar el mateix dilluns que no hi ha problemes estructurals. No obstant això, és necessari per garantir l’habitabilitat de l’immoble el canvi de la instal·lació elèctrica a les dues plantes inferiors, de les canonades d’avacuació d’aigües fecals, el canvi de portes i tasques de neteja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada