El Govern ratifica a Xavier Mujal i nomena Josep Maria Casals i Urgell Sansa

El Consell de Ministres, ha aprovat a proposta del cap de Govern, Xavier Espot, la ratificació del nomenament de Xavier Mujal com a director general de la societat pública de Ràdio i Televisió d’Andorra, SA. El Decret es publicarà al BOPA durant els pròxims dies.

D’altra banda, el Consell de Ministres, a proposta de la titular de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, ha aprovat el nomenament de Josep Maria Casals com a director del Departament d’Agricultura, que es farà efectiu un cop publicat el Decret al BOPA.

El Departament d’Agricultura està adscrit a la Secretaria d’Estat de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, juntament amb el de Medi Ambient i Sostenibilitat així com la Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic.

Finalment, el Consell de Ministres, a proposta de la titular d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha aprovat el nomenament de Maria d’Urgell Sansa com a gerent de la Universitat d’Andorra vista la proposta del rector, Miquel Nicolau.

El nomenament es farà efectiu un cop publicat el Decret al BOPA i s’allargarà durant el mandat del rector al capdavant de la universitat, fins al 2024.