El Consell de Ministres ha aprovat avui el Registre General del Consell Regulador Andorrà del Joc. L’aprovació d’aquest Reglament respon al desplegament normatiu de la Llei 37/2014, de l’11 de desembre, de regulació dels jocs d’atzar per tal de donar compliment al que preveu la Disposició Addicional Segona de la llei.

El Reglament es compon de dos registres: el Registre General d’Interdiccions d’Accés al Joc d’Atzar, i el Registre d’Operadors de Jocs d’Atzar i de les Persones vinculades a Operadors de Jocs d’Atzar.

El primer dels registres té per objecte l’enregistrament dels subjectes vinculats a la prohibició o limitació en l’accés a les sales de jocs d’atzar dels operadors de les categories 1 i 2 autoritzats al Principat, en virtut de l’article 65 de la Llei. La inscripció en aquest registre s’efectua de forma voluntària o com objecte d’una resolució judicial o administrativa, en aquest darrer supòsit, esdevé essencial l’actuació i cooperació entre les diferents entitats o organismes que atorguen les ajudes o prestacions relacionades a l’article 17 del reglament, i el Consell Regulador Andorrà del Joc, a fi de garantir l’efectivitat de les prohibicions establertes legalment.

L’objecte del segon dels registres és l’enregistrament dels operadors dels jocs d’atzar autoritzats, el tipus de llicència atorgada, la modalitat de joc autoritzada i les condicions d’explotació de les mateixes. Tanmateix, es preveu la inscripció de les persones vinculades als operadors dels jocs d’atzar, que puguin tenir alguna vinculació amb l’operador del joc, tingui o no una prohibició d’accés a les sales de joc.

El text també inclou i descriu el tractament del registre, així com les condicions d’accés i de consulta, en compliment a la normativa vigent de protecció de dades.     Finalment, un darrer capítol tracta el règim sancionador, fent una remissió explícita a l’aplicació de la Llei 37/2014, de l’11 de desembre, de regulació dels jocs d’atzar i de la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada