El Govern potenciarà les reunions sectorials en la negociació amb la Unió Europea

El  cap de Govern, Toni Martí, ha valorat aquest dijous al matí la carta que va rebre per part de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), l’Empresa Familiar Andorrana (EFA) i la Cambra de Comerç mostrant el seu malestar per la seva manca de participació en la negociació amb la Unió Europea, tal com va informar Andorra Televisió. Martí ha manifestat que una de les opcions de cara a facilitar el diàleg seria la realització de reunions sectorials, per tal de “tractar aspectes més específics”; tot i això, el cap de Govern ha recalcat que “no trencarem el format de gran diàleg”.

Reunions sectorials. Aquesta és una de les solucions presentades per part del cap de Govern, Toni Martí, de cara a resoldre el malestar de certs agents econòmics, pel que fa a la negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea. Precisament, una part d’aquests organismes (CEA, EFA i la Cambra de Comerç) van trametre una carta a l’executiu mostrant el seu descontentament per la manca de participació en aquest procés, tal com va informar Andorra Televisió.

Martí ha manifestat aquest dijous al matí, durant la visita a les obres de l’hotel Rosaleda, que després de rebre la carta va mantenir una reunió “molt positiva” amb els diferents agents econòmics, així com el ministre d’Economia, Gilbert Saboya, i la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, per tal de reconduir la situació. Les reunions sectorials permetrien tractar aquestes particularitats de forma molt més concreta, tal com ha explicat Martí.

L’acord d’associació disposa de moltes especificitats i, per tant, “és important que els agents se sentin acompanyats i això es fa amb un altre ambient, potser amb menys gent”. I és que el mandatari també ha exposat que “totes les cartes i opinions de tots els sectors són benvingudes” ja que, segons ha recalcat, “no trencarem el format de gran diàleg”. Precisament, el cap de l’executiu ha posat en relleu que aquest tipus de fórmules també poden ser aplicables a més d’un sector, no només als agents econòmics.

ANA

1 comentari

  1. Les queixes són una prova que les reunions són una farsa i no un veritable diàleg amb la societat.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES