El Govern ha posat en coneixement de la Fiscalia les presumptes irregularitats detectades pel departament d’Intervenció de l’Administració General en el curs de l’auditoria realitzada a l’FC Andorra en considerar que poden ser constitutives de delicte. L’escrit, elaborat pel gabinet jurídic del Govern, ha estat presentat aquest divendres al fiscal general, Alfons Alberca.

La decisió de traslladar al ministeri públic els indicis detectats fins a la data es realitza en paral·lel a la continuació de l’auditoria econòmico financera iniciada dimarts per l’administració en tenir constància de la incapacitat del club per afrontar els deutes contrets.

El cap de Govern, Antoni Martí, ha volgut reiterar el compromís de l’executiu amb la transparència, la voluntat d’aclarir les causes que han dut aquest club històric a aquesta situació i de depurar eventualitats responsabilitats.

El Govern treballa igualment en buscar una solució pels membres de la plantilla de la secció de futbol sala amb mensualitats pendents, atesa l’excepcionalitat i la dimensió social i humana de la situació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada