El  Govern ha posat en coneixement de la Fiscalia diversos Whatsapp rebuts pel cap de Govern i el ministre Gilbert Saboya en els darrers mesos perquè s’investigui si poden ser constitutius de delicte. Segons fonts properes a la investigació, els missatges van ser emesos per una persona de l´entorn dels germans Cierco i aborden qüestions sobre el cas BPA.

El Govern ha posat en coneixement de la Fiscalia diversos Whatsapp rebuts pel cap de Govern i el ministre d’Afers Exteriors en els darrers mesos enviats per persones de l´entorn dels germans Cierco, uns missatges que tracten del cas BPA i que, en el cas de Gilbert Saboya, tenen un to amenaçador. El Govern va presentar els textos a principi d´octubre davant la Fiscalia perquè investigui si poden ser constitutius de delicte, segons font properes a la investigació.

En el cas de Gilbert Saboya, els missatges van ser enviats el 24 d´agost per una persona que s´identifica com un familiar directe dels germans Cierco. Textualment li diu “ets un mentider. Estàs a la llista”, escrita aquesta darrera paraula amb majúscules.

L´autor dels missatges a Antoni Martí, enviats per un familiar directe dels germans Cierco, assenyala l´agonia que estan vivint i es referma en la seva innocència. El familiar li diu que “rectificar no es fàcil per ningú i que no es pot mantenir una situació tan injusta”. Assegura que es pot trobar una solució bona per a tothom i per Andorra. En altres missatges, l´autor fa referència a la declaració davant la Batllia de Pallardó dient d´aquest que declararà mentides i parla de les relacions entre Espanya i Andorra. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada