La casa de colònies d’AINA ha acollit, aquest dissabte, una costellada per reunir els voluntaris del Departament de Joventut i Voluntariat amb l’objectiu de reconèixer-los la seva tasca. La ministra de Cultura, Esports i Joventut, Olga Gelabert, ha explicat que és la primera vegada que s’organitza aquesta trobada, en la qual també es repartiran samarretes i dessuadores entre tots els voluntaris per tal d’unificar la seva imatge. La borsa de voluntaris compta amb 200 persones, que ajuden en esdeveniments organitzats pel Govern o per altres entitats sense ànim de lucre, com serà, aquest mateix diumenge, la Cursa de l’Esport per a tothom. També donen suport en actes com el Cirque du Soleil i la Volta als Ports.

La ministra Olga Gelabert ha agraït públicament la tasca dels voluntaris del Govern aquest dissabte durant la trobada que s’ha celebrat a la casa de colònies d’AINA. Gelabert ha indicat que cada any va augmentat la xifra de persones que s’inscriuen a la borsa, que actualment són 200, però ha reconegut que sempre se’n necessiten més per poder cobrir necessitats d’esdeveniments importants, com és el Cirque du Soleil. En aquest sentit, ha volgut fer una crida per animar a més gent a formar-hi part. Amb tot, tenint en compte la xifra d’habitants del país, s’ha mostrat molt orgullosa del nombre de voluntaris que hi ha, als que cal sumar els voluntaris d’altres entitats, com la Creu Roja, etc.

La trobada d’aquest dissabte, en què hi participen una seixantena de voluntaris, ha consistit en una costellada, durant la qual s’han repartit samarretes i dessuadores per a tots els voluntaris, per tal que disposin d’una equipació unificada i que els distingeixi.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada