Els departaments de Treball i de Formació Professional i Serveis Escolars del Govern ha organitzat el curs “Com puc fer-me autònom”, adreçat a les persones inscrites al Servei d’Ocupació. Aquesta formació té com a objectiu donar els coneixements bàsics als treballadors desocupats perquè puguin establir-se com a professionals per compte propi.

El curs compta amb la col·laboració de la Universitat d’Andorra, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, les organitzacions patronals Confederació Empresarial Andorrana i Petita i Mitjana Empresa i les organitzacions sindicals Unió Sindical d’Andorra i Sindicat Andorrà de Treballadors.

Aquesta formació s’ha inclòs en el catàleg de formacions ocupacionals presentat en el marc de la Taula Permanent per a la formació i el treball el passat mes de maig.

Aquesta entitat, amb representació dels agents econòmics i socials, va posar de manifest que el treball autònom pot ser una bona alternativa per als assalariats que han perdut la feina. La Taula ha valorat igualment l’interès d’una formació inicial i bàsica que, posteriorment, pot tenir continuïtat amb altres formacions existents en l’àmbit de l’emprenedoria.

El curs, que té una durada de 15 hores, serà presentat el dia 6 de novembre vinent a les 18 hores en una reunió informativa que tindrà lloc a la seu de la CEA (c. Prat de la Creu, 59-65, escala B, 2n, Andorra la Vella). En finalitzar la presentació els interessats podran inscriure’s a la formació.

Per a més informació i inscripcions, dirigiu-vos a: Servei d’Ocupació: Tel. 872 090, o bé Àrea de Formació Continuada, Ocupacional i de Reconeixement de l’Experiència Professional: Tel. 741 025

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada