El Govern obre una investigació per la manifestació contra el passaport Covid

manifestació contra el passaport covid
Manifestació contra el passaport Covid. Foto: ATV

El Govern investiga si la concentració contra el passaport sanitari complia la normativa vigent. Quan conclogui la investigació es valorarà si calen sancions. També es tindrà en compte el dret constitucional a manifestar-se.
Ni el Govern ni la policia han rebut cap notificació prèvia de la manifestació d’aquest dimecres davant l’edifici administratiu. Ho ha dit Josep Maria Rossell, que ja ha avançat que s’obrirà una investigació que determini si s’han incomplert les mesures sanitàries vigents.

La investigació que farà la policia haurà de determinar també qui ha estat l’instigador de la convocatòria i les mesures escaients. Josep Maria Rossell ha dit, però, que no es prendrà cap decisió abans de tancar la investigació, tot recordant que cal preservar els drets constitucionals.

Ho ha dit en el decurs de la presentació dels canvis en l’organigrama del cos de policia arran de la jubilació d’un dels directors adjunts. Així s’han reorganitzat les àrees en una estructura més similar a la d’altres policies properes. També s’han intercanviat la direcció entre les àrees a demanda dels mateixos comandaments per evitar la rutina.

Ha afegit que durant el primer semestre del 2022 s’han compromès a treure més places de comandament des de l’escala intermèdia, executiva i superior per aspirar a places de sergent, inspector i comissari.

TOTES LES NOTÍCIES