El Govern ha licitat el concurs de selecció d‘un professional de l’arquitectura per la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció del refugi guardat de l’Illa, ubicat a la parròquia d’Encamp i en el marc de la vall del Madriu-Perafita-Claror, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO.

Els treballs tenen una estimació base inicial de 18.000 euros, mentre que el concurs nacional amb procediment obert i modalitat ordinària permetrà la recepció d’ofertes fins el pròxim dia 27 de juny.

La ubicació ha estat considerada tenint en compte que permet l’aprofitament i ampliació de l’actual refugi de l’Illa, ubicat a la vall declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat i on diversos estaments hauran de vetllar per la màxima integració de la instal·lació.

La selecció del professional s’ha contemplat com un concurs de mèrits obert als professionals de l’arquitectura d’Andorra. El projecte haurà de contemplar els treballs de construcció del refugi segons un programa establert amb un cost màxim d’uns 550.000 euros.

Foto: Joan Simon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada