espot

El Govern ha aprovat, aquest dimecres, el nomenament de set oficials de policia en període de formació, després d’obtenir els resultats del procés de selecció. La formació que hauran de realitzar els agents tindrà una durada màxima de sis mesos i es realitzarà una part a Andorra i l’altra part a Espanya o França.

El Ministeri de Justícia i Interior va convocar per promoció interna 7 places d’oficial, 3 places de sotsoficial i 15 de caporal, en la primera promoció interna des de l’any 2008. La convocatòria tenia com a objectiu cobrir el mínim de places de comandament previstes en l’estructura organitzativa del Cos.

Les proves de selecció per accedir a les places d’oficial van consistir en proves físiques, psicotècniques, entrevista professional i una prova escrita de coneixements policials, legislatius i administratius. En total es van presentar tretze candidats a oficial i tenint en compte els resultats del procés, s’ha aprovat el nomenament dels set oficials de policia en període de formació als que han obtingut les millors qualificacions.

Pel que fa a les places de sotsoficial i caporal, el procés de selecció encara està en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada