El Govern ha aprovat, aquest dimecres, a proposta del ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, el nomenament dels membres que formen part de la Comissió de Valoració Sociosanitària (Covass).

La Comissió estarà presidida per la cap d’Àrea de Serveis Sociosanitaris del Departament d’Afers Socials, Montserrat Gil. A més, com a membres titulars de la comissió també s’ha nomenat la cap d’Àrea de Promoció de l’Autonomia Personal del Departament d’Afers Socials, Maria Mercè Pascual, que serà la secretària; la tècnica de l’Àrea de Planificació, Regulació i Finançament del Departament de Salut Anna Nerín, la psiquiatra del Servei de Salut Mental del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, Gemma Garcia i el metge de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, Michel Heyraud.

Com a membres suplents s’ha nomenat Maria Mercè Pascual en substitució de Montserrat Gil, Raquel Guàrdia en substitució de Maria Mercè Pascual, Montserrat Ojeda en substitució d’Anna Nerín, Eva Bosch en substitució de Gemma Garcia, i Carles Pedragosa en substitució de Michel Heyraud.

La COVASS és l’òrgan nacional de caràcter tècnic amb competències per valorar les situacions de dependència i proposar l’assignació dels recursos més idonis de la Xarxa d’Atenció Sociosanitària.

Foto: Arxiu

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada