elisenda vives

El Consell de Ministres, a proposta del titular d’Afers Exteriors, va aprovar dimecres passat el nomenament d’Elisenda Vives com a ambaixadora prop de l’Organització de les Nacions Unides. Vives assumirà de manera efectiva les seves funcions d’ambaixadora el proper 1 de setembre.

Elisenda Vives compta amb una àmplia experiència en les relacions exteriors i la diplomàcia. Entre el 1992 i el 1997 va col·laborar amb el Ministeri d’Afers Exteriors en el marc de la Comunitat de Treball dels Pirineus. A partir del 1998 i fins el 2001 va ser directora del Ministeri d’Afers Exteriors. Entre el 2000 i el 2001 va ocupar el càrrec d’ambaixadora no resident a Itàlia i al Marroc. Fins a l’actualitat, Elisenda Vives ha estat la responsable de protocol i afers administratius del Consell General i la presidenta, des del 2012, de la Comissió Nacional d’Andorra per la UNESCO.

Llicenciada en Filosofia i Lletres i doctora en Història per la Universitat d’Andorra, ha desenvolupat la seva carrera professional com a cap de servei d’Inventari i catalogació de Patrimoni Cultural d’Andorra i com a coordinadora d’exposicions de la Fundació “La Caixa”. En el camp de la docència ha estat professora de Geografia i Història.

(Foto: ANA)

4 comentaris

  1. Doncs per això l’han nomenat perquè està més allí (als EStats Units) que aquí (a Andorra).

  2. Però si aquesta dona “está más allí que aquí…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada