burguesEl Govern ha aprovat en la seva sessió d’aquest dimecres la modificació del reglament general d’estructura i funcionament del Centre Hospitalari d’Andorra. La reforma s’ha realitzat a proposta del consell directiu del Servei Andorrà d’Assistència Sanitària (SAAS).

La modificació obeeix a la necessitat d’adaptar el reglament intern a les noves necessitats de funcionament de l’Hospital, de garantir que s’ajusti a la política sanitària el Govern i de definir la plantilla del centre.

Un dels principals canvis que s’inclouen fan referència a les característiques de l’exercici professional dels facultatius en l’hospital, tan pel que fa als assalariats com els liberals. En aquest sentit, el reglament estableix que els recursos humans del centre es gestionin d’acord a les necessitats assistencials de la població i fixa els requisits per a l’exercici de la professió dels facultatius.

El reglament també dóna més marge al consell directiu per determinar les places de facultatius i de la resta de la plantilla, així com les activitats d’atenció especialitzada que s’han de realitzar dins del Centre Hospitalari, el nombre d’especialistes necessaris i la modalitat d’exercici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada