El Govern, l’UdA i la CCIS signen el Conveni de col·laboració per la formació en el Comerç

El Govern, la Universitat d’Andorra (UdA) i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) han signat aquest dijous el Conveni de col·laboració per la formació en el Comerç. El conveni dóna un marc i defineix les línies de la col·laboració entre aquestes institucions per tirar endavant conjuntament la segona edició del Postgrau en assessorament tècnic comercial. A l’acte han participat el ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé; el rector de l’UdA, Daniel Bastida, i el president de la CCIS, Marc Pantebre.

El treball conjunt entre les institucions ha permès adaptar a la realitat andorrana una iniciativa de formació ja consolidada al llarg dels anys a Catalunya a través del Consorci General de Cambres de Catalunya. D’aquesta manera, es dóna resposta a una necessitat formativa feta palesa pel Govern d’Andorra en el marc de la seva política de reactivació i dinamització del comerç. En aquest sentit, es podran formar professionals capaços d’instrumentar i de promoure millores en l’oferta comercial, així com de dissenyar estratègies de dinamització, tal i com han compartit Alcobé, Bastida i Pantebre.

Els primers estudiants que el curs anterior van superar el procés d’avaluació d’aquest programa van desenvolupar projectes que en la major part dels casos han permès una millora en l’estratègia comercial de les empreses del país. Tots ells, a més, van valorar positivament l’experiència, segons ha constatat l’UdA.

El període d’inscripció i matrícula per a la segona edició del Postgrau en assessorament tècnic comercial està obert fins el pròxim 28 de setembre. El programa està organitzat per l’UdA, el Consorci de Cambres de Catalunya i la CCIS, amb el patrocini del Govern d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.