El Govern licita les obres de millora de drenatges d’aigua a la carretera de Beixalís

vila beixalis
Imatge de la vila de Beixalís. Foto: Arxiu.

El Consell de Ministres ha aprovat, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la licitació del projecte de millora dels drenatges de la CS-310 de Beixalís, a l’alçada del punt quilomètric 4,8, a la parròquia de la Massana. La superfície d’intervenció és d’uns 190 metres quadrats i les obres tenen un termini de sis setmanes.

Les empreses interessades tenen temps per presentar les seves ofertes en sobre tancat fins al 9 d’abril del 2021 al Servei de Tràmits del Govern. L’hora límit serà el tancament del Servei de Tràmits d’aquest dia. La forma d’adjudicació és concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. El plec de bases podrà descarregar-se de manera gratuïta a la pàgina web www.tràmits.ad o www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits.

D’altra banda, el Consell de Ministres també ha aprovat la licitació pels treballs de reparació i substitució d’un tram de barrera de seguretat d’uns 300 metres a la CG-3 a la zona de la Serra de l’Honor. El projecte es licita mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària.

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 9 d’abril del 2021, al Servei de Tràmits en horari d’atenció al públic. El plec de bases podrà descarregar-se de manera gratuïta a la pàgina web www.tràmits.ad o www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits.

TOTES LES NOTÍCIES