pont-de-madridEl Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, l’aprovació dels tres projectes i la licitació de les obres de rehabilitació de tres ponts: el pont de Madrid a Andorra la Vella, el pont del Prat del Bosc a la Massana, i el pont sobre el riu Ariège a la frontera franco-andorrana.

El projecte de rehabilitació del pont de Madrid al punt quilomètric 0+860 del vial de desviació de la Margineda ha estat aprovat aquest dimecres, i el Consell de Ministres ha aprovat també la licitació dels treballs mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària. El pont presenta una problemàtica de corrosió superficial de part de l’estructura metàl·lica a causa dels fundents emprats en viabilitat hivernal, que s’ha de solucionar amb aquests treballs. A més, es passivarà i repintarà l’estructura i es millorarà el drenatge i les juntes per evitar que pugui reaparèixer el problema. El termini d’execució previst per als treballs és de quatre setmanes.

Pel que fa a la rehabilitació del pont del Prat del Bosc, presenta una problemàtica de fissuració i corrosió de l’arc de formigó així com desplaçament i descarnament de les aletes i estreps. Així, aquest dimecres també s’ha aprovat el projecte de rehabilitació del pont del Prat del Bosc al punt quilomètric 10+500 de la CG4 i s’han licitat els treballs amb un termini d’execució previst de sis setmanes.

Finalment, la inspecció de la xarxa de carreteres també ha determinat la necessitat de rehabilitació del pont sobre el riu Ariège a la CG2, a la frontera franco-andorrana, i aquest dimecres se n’ha aprovat el projecte i la licitació de les obres. La problemàtica d’aquest pont també està relacionada amb la fissuració i corrosió del taulell de formigó, descalçament i descarnament de les aletes i estreps, així com una corrosió molt avançada de l’estructura metàl·lica de l’ampliació existent aigües amunt, i la degradació de les baranes, juntes de les voravies, canalitzacions mal fixades, etc. El termini d’execució previst per a aquests treballs és de 12 setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada