El Govern licita la reforma de la Borda Vidal per ubicar-hi la gatera nacional

El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i en col·laboració amb el Departament d’Agricultura, la licitació de les obres de reforma de la Borda Vidal per poder-hi ubicar la gatera nacional.

El projecte preveu treballs de condicionament de la planta inferior de la borda amb els espais necessaris per a la gatera, així com la refecció del forjat i els tancaments de les obertures de la planta superior.

La gatera estarà situada a la planta inferior de la borda, i constarà de tres estàncies per a gats amb un pati exterior per a cada una. A més hi haurà un local de quarantena, un magatzem i un lavabo, amb una superfície total de 68 metres quadrats útils i 27 metres quadrats de patis exteriors.

El passat mes de maig del 2015 es va procedir a encomanar a l’arquitecte Josep Maria Felipó la redacció del projecte de les obres de reforma de la Borda Vidal per ubicar-hi una gatera.

El termini previst per a l’execució de les obres és de 9 setmanes i es liciten mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de contractació ordinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.