El Govern licita els treballs de construcció de la sala d’exposicions dels frescos de Santa Coloma

El  Consell de Ministres ha aprovat avui la licitació dels treballs de construcció de l’espai d’exposicions que acollirà els frescos de Santa Coloma.

L’edificació es construirà en una parcel·la situada entre l’Avinguda d’Enclar i el Carrer Verge del Remei, cedida pel Comú d’Andorra la Vella al Govern, i que es troba a uns 100 metres de l’església de Santa Coloma.El passat mes de desembre 2016, el Consell de Ministres, va adjudicar els treballs de redacció del projecte i direcció de les obres de construcció d’aquest espai, ratificant així la decisió del jurat convocat per al concurs d’idees destinat als professionals de l’arquitectura del país per a aquest projecte, que va guanyar l’arquitecte Jordi Batlle Jordana.

El projecte preveu un total de superfície de construcció de 251 m².La licitació es fa mitjançant concurs públic nacional i el termini d’execució de les obres és de 8 mesos. Les ofertes es poden presentar com a molt tard el 18 d’octubre. Els frescos romànics de Santa Coloma d’Andorra són un conjunt pictòric del segle XII considerat el més representatiu del romànic andorrà, que va retornar al principat l’any 2007 procedents d’Alemanya.

Actualment, les pintures murals es troben en un espai amb control de temperatura, climàtic i d’humitat relativa a les dependències del departament de Patrimoni a Aixovall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.