El Govern ha aprovat avui la licitació de la 5a fase dels treballs de la galeria de protecció d’allaus a la CG 3, zona dels basers del corb, a la parròquia d’Ordino. Aquest tram de 142 m de longitud contempla la unió de dos conductes de galeries existents mitjançant una galeria oberta pel costat vall, consistent en una estructura de formigó armat, que eviti l’afectació de la CG3 en cas d’allau, dirigint la neu cap al vessant per sota de la carretera. La licitació es fa mitjançant concurs nacional i el termini d’execució previst és de 18 mesos.

Així mateix, el Consell de Ministres també ha aprovat avui la licitació de la 1a fase dels treballs de rehabilitació del viaducte de la desviació d’Encamp a la CG 2. Aquest viaducte, de 320 m de longitud, presenta una patologia associada als aspectes funcionals de la superestructura, principalment juntes, baranes, serveis, que es tradueix en la infiltració d’aigües pluvials i residuals de forma generalitzada, amb l’aparició de diferents patologies que afecten als elements estructurals. Aquesta primera fase contempla l’eliminació de les diferents infiltracions, amb la substitució de les canalitzacions d’aigües pluvials i residuals que actualment estan situats a l’interior de la llosa del pont, la substitució de juntes, l’eliminació de les canalitzacions actuals de l’interior de la llosa, i la regularització de la rasant de les transicions d’entrada i sortida, per suavitzar el canvi i evitar els impactes físics i sonors dels vehicles. La licitació es fa mitjançant concurs nacional i el termini d’execució previst és de 16 setmanes.

D’altra banda, el Govern també ha licitat avui els treballs pel condicionament del mur situat sobre la boca sud del túnel del Pont Pla, a la parròquia d’Andorra la Vella. L’any 2006, es va inaugurar el túnel del Pont Pla amb la peculiaritat que la boca sud del mateix, desemboca en una zona totalment urbana. Per la seva ubicació i la seva singularitat, aquest projecte, confereix un gran interès per a la ciutadania i en aquest sentit, s’ha redactat un projecte amb el propòsit de dignificar aquest punt del nucli urbà. En aquest sentit, es preveu condicionar el mur amb una estructura d’acer que crearà un dibuix tridimensional i la instal·lació de jardineres integrades a la part baixa del mur.

Finalment, el Consell de Ministres ha aprovat avui la licitació dels treballs d’adequació dels espais annexos a l’Estadi Nacional. D’aquesta manera, es dóna resposta a la demanda del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, per a l’ordenació dels espais annexos de l’estadi nacional, així com l’ampliació de la sala polivalent dels vestidors de rugbi. El projecte contempla l’enderroc dels locals de la sala de caldera i dipòsit d’hidrocarburs. D’aquesta manera s’aprofita aquesta circumstancia per alinear una part de la façana de l’espai de l’antiga caseta del guarda del camp d’esports, i per ampliar la sala polivalent dels vestidors de rugbi. Dins d’aquests treballs també es contempla l’adequació d’uns espais de sota la graderia de l’estadi per destinar una part d’aquests espais per a magatzem de Protecció Civil i un altre destinat a magatzem del camp. La licitació es fa mitjançant concurs nacional i el termini d’execució dels treballs és de 2 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada