El Govern lamenta no haver contrastat la informació sobre Apple

El Govern d’Andorra lamenta haver utilitzat en una de les diapositives de la presentació de l’obertura econòmica una notícia relativa a l’interès d’una multinacional d’obrir una botiga a Andorra i de la decisió de fer-ho en un altre país,que s’havia publicat en un mitjà de reputació i que no es va contrastar adequadament.

Aquest fet no canvia en res la necessitat de l’obertura econòmica ni el treball encetat de preparació de la mateixa ni la seva futura implementació. La notícia només pretenia visualitzar les oportunitats perdudes i les potencialitats que sense dubte té el país per poder atreure aquest tipus d’inversions així com la necessitat de treballar per fer-ho possible.

El Govern vol destacar l’important treball que s’està fent aquests dies per comunicar a la societat civil andorrana el projecte d’obertura econòmica indispensable pel futur d’Andorra més enllà d’aquesta dissortada anècdota.

El Govern continuarà treballant amb tota transparència en aquesta moments complicats per explicar totes i cadascuna de les reformes que ens esperen aquest 2012 amb la mateixa claredat i un franc diàleg amb la societat civil andorrana.

L’executiu mantindrà aquesta metodologia de treball contrària a l’opacitat.

 

Comunicat Govern d’Andorra

2 comentaris

  1. això us passa per no votar al PS…

  2. No saben el que fan, es pensen que això de governar és com jugar amb el ipad. Credibilitat = 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.