L´heliport nacional es farà definitivament a Encamp. El ministre d´Ordenament Territorial, Jordi Torres, s´ha reunit fa poca estona amb els consellers comunals de la parròquia per tirar endavant el conveni de cessió dels terrenys propers a FEDA.

El projecte es desencalla un cop l´informe aeronàutic fet per tècnics francesos confirma que és un bon emplaçament.Jordi Torres s´ha reunit aquest migdia amb la majoria i la minoria comunal d’Encamp per emplaçar-los a fer el conveni de cessió de terrenys i el pla especial per construir l´heliport nacional prop de FEDA.

Segons ha pogut saber RTVA, el ministre d´Ordenament Territorial els ha exposat els informes aeronàutics que confirmen que és un bon emplaçament per a la infraestructura. Tot i així, els informes dels tècnics francesos assenyalen que caldrà adaptar la zona i construir-hi un accés.

Després de la reunió d´avui, el ministre d’Ordenament Territorial té previst reunir-se un altre cop amb el comú i els propietaris dels terrenys afectats per explicar-los tot el procés que caldrà seguir per fer l´obra.

El pressupost de l´any vinent preveu una partida d´un milió i mig d´euros per a l’heliport, la mateixa xifra prevista el 2018.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada