El Govern continua treballant per atraure aerolínies comercials a l’Aeroport d’Andorra-la Seu. També per aconseguir un millor equipament instrumental. La Generalitat de Catalunya, propietària de la infraestructura, negocia amb diverses companyies comercials per fomentar l’aeroport.

El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el de Turisme i Comerç, Francesc Camp, s’esforcen per garantir una explotació profitosa de l’Aeroport d’Andorra-la Seu. Així ho ha confirmat el ministre portaveu. Jordi Cinca, que assegura que els dos ministres “estan treballant amb empreses del sector per si alguna pot oferir vols comercials amb certa regularitat”. Mentrestant, Cinca considera una “bona notícia que es vagin incrementant els vols privats”.

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, confia que es puguin tirar endavant alguns dels projectes d’aerolínies comercials que s’han interessat en l’aeroport. Amb tot, de moment, encara no hi ha cap projecte tancat. Batalla reconeix que els casos de companyies que han anunciat que operaries vols comercials i no ho han fet “són mals exemples que afecten la imatge de l’aeroport quan en realitat està en plenes condicions d’operar comercialment”.

La Generalitat de Catalunya, propietària de la instal·lació, treballa perquè el Ministeri de Foment espanyol hi instal·li aviat el sistema d’aproximació GPS tan reivindicat pels governs andorrà i català. Un mecanisme que hauria de facilitar l’arribada d’aerolínies comercials i garantir els vols a l’hivern i en situacions d’escassa visibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada