El Govern, a través del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, i Forces Elèctriques d’Andorra presentaran accions de lluita contra el canvi climàtic en un estand a la Fira d’Andorra la Vella, els propers dies 26, 27 i 28 d’octubre.

Per tal d’acostar a la ciutadania els efectes del canvi climàtic i les mesures que es poden dur a terme per fer-hi front, el Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i FEDA han preparat un estand amb informació útil per als ciutadans. A més, a l’hora de triar els materials per a l’estand s’ha procurat que fossin reciclats, i un cop finalitzi la Fira la major part del material serà reutilitzat, i el que no ho pugui ser es reciclarà.

En l’espai els visitants podran fer un recorregut interactiu en què trobaran informació sobre els impactes del canvi climàtic a Andorra, l’estalvi i l’eficiència energètica, i les fonts d’energia sostenible.

Concretament, s’informarà dels causants i les fonts emissores dels gasos d’efecte hivernacle que contribueixen al canvi climàtic i les principals fites històriques al món i a Andorra sobre la matèria. A més, en relació amb l’estalvi i l’eficiència energètica, hi haurà el detall dels plans i programes d’ajuts per a la rehabilitació del parc immobiliari (Renova), per a la promoció de la mobilitat sostenible (Engega i Feda Solucions) i la implantació del servei públic de bicicleta elèctrica compartida, Cicland.

FEDA també exposarà a l’estand de la fira els nous productes i serveis que impulsa a través de Feda Solucions i Feda Ecoterm, per tal de millorar la qualitat de vida i alhora ser més respectuosos amb el medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada