El Govern i el Sindicat de Funcionaris de Duana (SFD) han pactat la presència de com a mínim dos agents a cadascun dels punts fronterers per garantir la circulació durant la vaga convocada aquest dijous i divendres entre 10 i 12 hores. La reunió, que ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda al Despatx Central de la Duana, ha estat encapçalada per la direcció del Departament de Tributs i Fronteres.

La vaga comportarà que no es despatxi mercaderia en els dos punts fronterers, però no hauria de tenir incidència en la circulació de turismes.

El sindicat ha anunciat la voluntat d’aturar l’activitat al Despatx Central i al despatx de la Baixada del Molí, on no obstant es mantindrà un servei d’atenció telefònica. La vaga també es farà extensiva als despatxos de Duana a les oficines de correus espanyols i francesos.

La Direcció del Departament de Tributs i Fronteres ha informat de la convocatòria d’atur a l’Associació de Transportistes, als transitaris, als administradors de les duanes espanyola i francesa i als directors de correus.

L’SFD ha comunicat que repartirà a les duanes propaganda reivindicativa, però que en cap cas ho faran agents uniformats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada