llibre-blanc-igualtat

El  Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior del Govern i el Consell General han presentat aquest divendres a la tarda a diferents entitats socials i associacions l’inici dels treballs per a l’elaboració del Llibre Blanc de la Igualtat, en una trobada que s’ha celebrat al Centre Cultural La Llacuna, on s’ha explicat que les institucions públiques volen incorporar la veu d’aquestes entitats al document. L’acte ha comptat amb una nombrosa representació de les entitats socials i ha estat presidit per presidenta de la Comissió Legislativa d’Afers Socials, Sílvia Bonet, el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, i l’assessora Mònica Geronés.

L’equip de treball del Govern i del Consell General ha informat aquest divendres a les entitats socials que compten amb elles per elaborar el Llibre Blanc de la Igualtat. Així, han mostrat la voluntat d’incorporar diferents entitats socials que representen els interessos de col·lectius com són la gent gran, infància i joventut, persones amb discapacitat, el moviment LGTBIQ i immigrants, i garantir que el document reculli la seva veu i expertesa.

L’objectiu és recopilar informació sobre la situació real en matèria d’igualtat existent a Andorra i, a partir d’aquí, dissenyar una estratègia per promoure des del Govern, el Consell General i la resta d’institucions públiques del país, la cultura de la igualtat, així com legislar en aquesta matèria.

(Text i foto: ANA)

1 comentari

  1. Menys paripé de les conselleres, i més treballar. A veure si s’apliquen una mica en la feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada