El Ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i la degana del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra (COAA), han signat aquesta tarda un conveni mutu de col·laboració en diversos aspectes.

Així, el COAA podrà assessorar el Govern en en els processos d’elaboració de plecs de bases de concursos per adjudicar treballs d’arquitectura i urbanisme, o en qualsevol altre procés administratiu que tinguin com a finalitat la creació, modificació, rehabilitació, configuració d’elements arquitectònics o urbans. El Govern també podrà sol·licitar assessorament al COAA en la redacció de reglaments específics (arquitectura, sostenibilitat, eficiència energètica, plans especials, entorns de protecció, o accessibilitat).

Segons el conveni signat avui, dos representants del Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra podran formar part dels jurats i de les comissions tècniques que avaluaran les propostes presentades a concursos d’idees convocats per l’Administració Central per adjudicar treballs d’arquitectura o urbanisme. Aquesta participació serà compensada econòmicament, en benefici del COAA, en concepte de subvenció per la col·laboració que presta en l’anàlisi i avaluació de les propostes presentades. Així mateix, el COAA continuarà participant en les diferents comissions tècniques, en les quals hi ha de ser presents per normativa legal.

D’altra banda, el Govern i el Col·legi Oficial d’Arquitectes d’Andorra també podran cooperar en altres àmbits, com la realització de cursos de formació específica i altres iniciatives de formació continuada, o en la celebració d’exposicions d’arquitectura i urbanisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada