El Govern i l’Associació d’Empreses de Lampisteria i Climatització d’Andorra (ADELCA) lliuren aquest dilluns al vespre els certificats del curs de capacitació en matèria de substàncies que esgoten la capa d’ozó i sobre determinats gasos fluorats d’efecte hivernacle. En concret, es lliuren els certificats a les 21 persones que han seguit aquest curs en la seva primera convocatòria.

Durant aquest mes de juny passat, ADELCA i el Departament de Medi Ambient del Govern han organitzat una formació per tal de donar compliment al Reglament sobre les substàncies que esgoten la capa d’ozó i sobre determinats gasos fluorats d’efecte hivernacle, que exigeix una formació i una autorització de les persones que manipulen aquestes substàncies, així com els dispositius associats.

Aquestes formacions són molt específiques i tècniques i la implicació i l’experiència dels professionals del sector ha permès garantir-ne la qualitat.

L’Adelca ha organitzat i impartit la formació teòrica i pràctica sense ànim de lucre, al mateix temps que, un cop finalitzada aquesta formació, ha organitzat i gestionat els exàmens oficials, validats prèviament pel Govern per avaluar i aprovar els candidats i concedir-los el certificat necessari emès pel Departament de Medi Ambient del Govern.

En l’acord signat entre ADELCA i Govern es preveu que el curs es repetirà un cop l’any mínim durant tres anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada