El Govern ha contractat dues persones amb discapacitat des del 2005. Així ho posa de relleu la resposta a publicada aquest dimecres al Butlletí del Consell General a una pregunta del grup parlamentari socialdemòcrata en la que es demanava quantes places vacants i de nova creació s’havien cobert amb persones amb discapacitat des del 2005. En aquest sentit, l’Executiu assenyala que les dues persones contractades són les úniques que han fet valdre la seva condició de discapacitats en els processos de selecció efectuats des del 2005.

La resposta del Govern destaca que no s’ha assolit el 2% de reserva ja que cap altre candidat ho ha notificat ni ho ha fet valdre. En aquest sentit, l’Executiu afegeix que els processos de selecció són oberts i, per tant, s’hi poden presentar totes les persones que compleixin els requisits mínims sol·licitats (titulació, experiència). En els processos de selecció contemplats a la resposta només hi hagut dues ocasions en què persones amb alguna discapacitat s’han presentat.

De tota manera, el Govern deixa clar que l’Administració general a través del Programa Agentas té contractades un total de sis persones amb discapacitat. A més, recorda que en el marc de la Llei de la seguretat i salut en el treball ja es garanteix de manera específica la protecció dels treballadors especialment sensibles. Per això, l’Administració, tot i no saber el nombre total de discapacitats que actualment treballen, sí que està portant a terme la protecció d’aquells treballadors especialment sensibles que ho hagin comunicat.

D’altra banda, el Butlletí també ha publicat la resposta a la pregunta socialdemòcrata sobre l’estat de les instal·lacions de l’estadi d’Aixovall i de les negociacions amb la família propietària. En aquest sentit, el Govern assenyala que es continua negociant un nou contracte de lloguer. I pel que fa a les instal·lacions, l’Executiu considera que el seu estat és bo tot i el desgast per l’ús que se’n fa. De tota manera, el Govern té previst substituir per bancs de fusta els antics seients del públic que es trobaven en molt mal estat. A més, es durà a terme la neteja i adequació d’un antic magatzem que es transformarà en un espai tècnic que ocuparà la Federació Andorrana de Futbol. Pel que fa a les actuacions projectades a curt termini, les properes setmanes es millorarà la il·luminació i aquest estiu és procedirà a l’aportació de cautxú a la gespa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada