El Govern ha aprovat avui la modificació del Reglament del Registre d’Associacions aprovat per Decret de l’1 d’agost del 2001.

D’aquesta manera el text pretén ajustar-se a la situació esdevinguda amb la reestructuració del Ministeri de Justícia i Interior, l’any passat, amb que es va reorganitzar i centralitzar en la nova Àrea d’Entitats Jurídiques i Professions Titulades, adscrita al Departament de Justícia i Interior, les funcions, de registre d’entitats jurídiques i d’autorització de l’exercici de professions titulades. Aquestes funcions eren assumides, abans de la reestructuració, per diversos departaments.

Una vegada creada aquesta nova àrea, i després d’haver centralitzat els Registres de Fundacions, de Professionals Titulats, Col·legis i Associacions Professionals i de Partits Polítics, i feta la previsió dels recursos necessaris per desenvolupar les activitats que generen, procedeix el trasllat del Registre d’Associacions.

El Govern també ha aprovat en la sessió de Consell de Ministres d’aquest matí, el Decret de nomenament dels responsables del Registre d’Associacions, funcions que han recaigut, com a responsable titular, en Olga Caballé i com a responsable suplent en Maria Geli.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada