El  cap de Govern, Antoni Martí, i la secretària d’Estat de Relacions Institucionals, Consol Naudí, han realitzat, aquest dijous, les darreres reunions amb els grups parlamentaris per presentar l’acord amb els Comuns per a la reforma de les competències i les transferències. Així, el següent pas serà la primera reunió tripartida, entre el Consell General, els Comuns i el Govern, prevista per al proper dia 20 de març a la Casa de la Vall.

El passat dilluns, van tenir lloc les reunions amb els representants de Socialdemocràcia i Progrés i del Partit Socialdemòcrata, i aquest dijous la primera reunió ha estat amb el grup parlamentari demòcrata, a les 9.30 hores, i posteriorment amb el grup parlamentari liberal. En les trobades s’ha comptat amb els representants d’Alfa Capital que han fet el treball d’anàlisi exhaustiu de la situació financera dels comuns, i han elaborat l’estudi econòmic per realitzar les modificacions legislatives.

Amb aquestes reunions es posa fi al compromís ja anunciat pel cap de Govern d’informar de manera detallada els grups parlamentaris, i s’inicia el procés de negociació conjunta entre el Consell General, els Comuns i el Govern. La voluntat és que el proper dia 20 es comenci aquest debat i poder assolir un text consensuat amb tots els grups parlamentaris que pugui ser aprovat aquest mateix any.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada