El Govern felicita la Federació Andorrana de Muntanyisme pels bons resultats als mundials de Pelvoux

El cap de Govern, Antoni Martí, i el secretari d’estat d’Esports, Jordi Cerqueda, han rebut aquest dimecres l’equip de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) participant als Campionats mundials de Pelvoux (França), que han tingut lloc del 9 al 15 de febrer.

Concretament, a la recepció han participat Sophie Dusatoir (sènior femení), David Albós i Jordi Solé (sènior masculí), així com Xavier Areny (sub 23 masculí), Inka Bellés (junior femení), Jaume Planella (junior masculí) i Oriol Beltran (cadet masculí), acompanyats pel president de la FAM, Pere Iscla, la vicepresidenta, Nani Duró, i el director tècnic, Carlo Ferrari.

El Govern ha felicitat l’assoliment de la cinquena plaça a la competició per nacions, i ha fet especial menció al campionat del món júnior sprint guanyat per Inka Bellés, també sotscampiona del món júnior vertical i tercera a la prova individual. El Govern també ha felicitat Sophie Dusatoir per la cinquena posició individual en la seva categoria.

1 comentari

  1. Fer-se fotos i anar donant la mà. És la única cosa que sap fer el nostre cap de govern. Mentrestant, dia a dia va marxant gent del país i van tancant comerços. Em fa pena el país i por aquest govern de incompetents que està totalment superat per la situació.

Comments are closed.