El cap de Govern, Antoni Martí, i el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, s’han reunit aquest dilluns amb el president i el gerent de l’FC Andorra, François Moliné i Emili Puig, respectivament. Els representants del club esportiu han estat convocats pel Govern arran de l’anunci de les dificultats del club per fer front a les nòmines.

L’executiu ha demanat als responsables de l’FC Andorra que posin a disposició del Govern tota la documentació disponible en vistes a la demanda que ja ha cursat per procedir a una auditoria per conèixer l’estat reals dels comptes, d’acord amb l’article 11 del Reglament de les ajudes a l’esport.

També se’ls ha informat que la secretaria d’Estat d’Esports bloquejarà la segona part de la subvenció corresponent a l’exercici 2013 fins conèixer la situació financera de l’entitat.

El cap de Govern s’ha mostrat extremadament preocupat i ha manifestat davant el president i el gerent la clara voluntat d’anar fins al final per aclarir les eventuals responsabilitats que se’n derivin vist que és una entitat que rep subvenció pública. L’objectiu de l’auditoria és aclarir amb tot detall què ha succeït des de la darrera liquidació comptable presentada a la secretaria d’Estat d’Esports.

El cap de Govern ha demanat a la directiva que expliqui de forma clara a les dues seccions del club si estan veritablement en disposició de fer front als deutes contrets.

Text: Govern d’Andorra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada