S’estalviaran 240.000 euros amb la renegociació del contracte de lloguer de la Seu de la Justícia

El ministeri d’Economia i Territori ha informat el Consell de Ministres de la reducció del contracte de lloguer de l’actual edifici de la Seu de la Justícia d’un 40%, la qual cosa suposarà un estalvi de 240.000 euros anuals. Aquesta reducció s’emmarca en la política de contenció de la despesa, també en l’àmbit dels lloguers, a través d’un procés de revisió de tots els contractes de l’administració.

Aquesta renegociació se suma a d’altres com la del contracte de lloguer del local on s’ubica RTVASA, on l’estalvi per a l’any 2012 serà de 50.400 euros (un 20% menys respecte l’actual contracte de lloguer); la rescissió del contracte de lloguer del camp de pràctiques ubicat a Aixovall, que suposarà un estalvi de 36.000 euros l’any, o la renegociació del lloguer del terreny on s’ubica el Servei de Conservació i Explotació de Carreteres, on l’estalvi durant el 2011 ha estat de 183.447 euros i, aquest any, el Govern estalviarà 314.480 euros respecte l’anterior contracte.

La renegociació dels contractes té un doble objectiu: d’una banda, adaptar els contractes a la situació del mercat, i de l’altra, traslladar la necessitat d’ajustar els pagaments de l’administració pública. El ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha concretat que la xifra d’estalvi fruit d’aquestes renegociacions és, a data d’avui, d’1,3 milions d’euros l’any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *