La delegada del Govern a Lleida, Maria de los Llanos de Luna, ha confirmat oficialment en una carta adreçada a la Plataforma d’Afectats per la Cruïlla de Montferrer, que el Ministeri de Foment tira endavant el projecte per a la construcció d’una rotonda a la N-260.

L’autorització, tal i com ja va informar la subdelegada a Lleida, Inma Manso, es va fer efectiva el passat 3 d’abril. En la missiva, Llanos de Luna espera que les obres “contribueixin a millorar i solucionar els problemes de seguretat viària que hi ha al municipi de Montferrer i Castellbò”.

Un dels portaveus de la Plataforma d’Afectats, Lluís Mera, s’ha mostrat satisfet per l’anunci i ha agraït el suport que s’ha obtingut arreu de la comarca en relació amb les reivindicacions. “Si ens unim tots i anem a la una es poden aconseguir moltes coses”, ha dit.

La construcció de la rotonda va precedida del procés de licitació del projecte, l’exposició pública i les al.legacions pertinents, a més de la licitació posterior. L’objectiu és que els treballs s’endeguin el pròxim mes de desembre. La plataforma durà a terme reunions periòdiques de seguiment del procés.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada