El Govern espanyol agraeix a Andorra la col·laboració en la lluita contra el contraban

El cap de Govern, Antoni Martí, ha rebut aquest dimecres la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna al seu despatx.  La representant del govern espanyol ha estat acompanyada de la subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Immaculada Manso Ferrándiz, i l’ambaixador d’Espanya, Alberto Moreno.

De Luna ha explicat que l’objectiu principal de la visita, la primera presa de contacte amb el cap de Govern, ha estat expressar a l’executiu “l’agraïment per l’esforç realitzat per Andorra en la lluita contra el contraban”. Ha precisat la satisfacció de la Guàrdia civil espanyola per la col·laboració amb la Policia andorrana en la repressió del frau. “S’estan fent les coses molt bé”, va concloure.

La delegada del Govern espanyol ha destacat igualment les “magnífiques relacions” entre els dos estats i, de manera més explícita, entre Andorra i Catalunya.

El cap de Govern, per la seva banda, ha mostrat la seva satisfacció pel grau de col·laboració entre la Policia i la Guardia Civil. “Entenem que hem de participar conjuntament en la lluita contra el contraban”, ha destacat.

Text i foto: Govern d’Andorra

1 comentari

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES