El Govern es reuneix amb la comunitat portuguesa

El cap de Govern, Antoni Martí, i el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, s’han reunit aquest divendres a la tarda amb el conseller de la comunitat portuguesa, José Manuel Da Silva, per abordar la situació respecte l’impost municipal sobre els immobles per als residents portuguesos a Andorra. En aquest sentit, totes dues parts han compartit la proximitat d’una solució al respecte, ja que la decisió del Govern lusità d’augmentar aquest impost fins a un 5%  als residents portuguesos a Andorra podria veure’s pròximament sense efecte.

El conseller de la comunitat portuguesa ha agraït el suport de l’Executiu entorn aquesta qüestió, mentre que Martí i Cinca han celebrat que el col·lectiu lusità resident al Principat no hagi de fer front a la difícil situació que suposava aquest augment del tribut. Finalment, el Govern ha traslladat a Da Silva la voluntat de continuar treballant en aquelles qüestions que puguin preocupar a la comunitat portuguesa a Andorra.

2 comentaris

    1. CALLATE YA HOMBRE CONSULADO QUE DESPUES NOS QUITAIS EL TRABAJO I NO ES JUSTO QUE ALLA IMMIGRANTES CURRANDO I ANDORRANOS NO A VUESTRO (terme suprimit per falta de respecte) PAIS I A CALLAR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.