punt-de-trobadaEl  ministre Portaveu, Jordi Cinca, ha assegurat que el Govern encara no ha rebut les 3.600 signatures que s’han recollit per demanar una rotonda al quilòmetre tres de la CG1 que permeti l’accés i la sortida del Centre Comercial E.Leclerc-Punt de Trobada, però s’ha compromès a analitzar el problema en el moment en què les facin arribar. En tot cas, ha recordat que es tracta d’un dels punts més transitats i l’eliminació dels girs a l’esquerra s’ha fet atenent les recomanacions dels tècnics en gestió viària, ja que “en vies ràpides acaben sent motiu de més embussos i augment de la perillositat”.

El Govern encara no ha rebut les 3.600 signatures que s’han recollit contra la decisió d’eliminar els girs a l’esquerra a la CG1 i demanar la construcció d’una rotonda al quilòmetre tres que permeti l’accés al Centre Comercial E.Leclerc-Punt de Trobada. El ministre Portaveu, Jordi Cinca, s’ha compromès a analitzar la petició en el moment en què les rebin de manera formal, perquè “3.600 és un nombre significatiu i mereixen una anàlisi acurada”.

Cinca ha recordat que es tracta d’una de les zones més transitades del país on es generen nombrosos col·lapses, i que els estudis no recomanen els girs a l’esquerra perquè “en vies ràpides acaben sent motiu de més embussos i de l’augment de la perillositat”. Paral·lelament, el ministre ha preferit veure els impactes d’aquesta prohibició, i analitzar en quina mesura afecta a la fluïdesa del trànsit abans de prendre cap decisió.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada