cincaEl ministre portaveu, Jordi Cinca, ha emplaçat el president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, a acudir a la Justícia si creu que qualsevol persona, ‘sigui del grup parlamentari, del Govern o de l’àmbit que sigui, està abusant de la seva situació o beneficiant-se de manera il·legal, el que ha de fer és utilitzar els mecanismes que ofereix l’estat de dret i posar-ho davant la Justícia’. D’aquesta manera ha respost a les acusacions fetes per Rios cap al conseller demòcrata Daniel Armengol, assegurant que és incompatible que formi part de la Comissió de Finances i tingui una empresa del sector de la construcció.

Jordi Cinca considera que el conseller Daniel Armengol va ser posat en el punt de mira ‘de manera injusta i desafortunada’, i ha afegit que ‘ratllen l’absurd’ les manifestacions que el president del grup parlamentari socialdemòcrata va fer del mateix Cinca, criticant que defensés l’adjudicació de l’informe actuarial de la CASS a una entitat bancària en què ell treballava.

El ministre portaveu creu que les reflexions de Rios ‘no fan més que abundar en la deriva del PS’ i que ‘l’únic que fa és anar en detriment del propi sistema polític i el sentit democràtic del model de país’.

En aquest sentit, ha recordat que Andorra és un país molt petit i que tothom s’ha de poder dedicar a la política si així ho vol, perquè ja hi ha mecanismes per garantir que tots els processos siguin transparents. Cinca també ha criticat que el PS demanés via esmena que els funcionaris que ocupen un càrrec públic puguin gaudir d’una reserva de plaça durant dues legislatures.

Foto: SFG

1 comentari

  1. La millor manera de ser transparent en l’adjudicació dels concursos, seria publicar al BOPA no només l’oferta guanyadora sino totes les dades com qui s’ha presentat, quin ha estat l’import de de l’oferta, i sobretot, quin ha estat el criteri per adjudicar a una empresa o a una altra. Ja que el sistema actual de puntuació, deixa una part de la valoració a valors totalment subjectius que fan decantar la balança cap a un costat o l’altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada