El Govern embarga els béns a 140 ciutadans i empreses que deuen més d’un milió d’euros

Prop de 4.000 ciutadans i empreses deuen mig milió d’euros al comú d’Andorra la Vella en concepte de sancions i de tributs impagats. El doble, un milió, és el que reclama el Govern, també mitjançant el BOPA, a 140 persones físiques i jurídiques, a les quals ha acordat embargar.

El Govern ha acordat embargar béns a 140 persones físiques i jurídiques per valor de més d’un milió d’euros. Totes han comès sancions relacionades amb impostos impagats, per valor de més d’un milió d’euros. Es tracta d’infraccions relacionades amb defraudació, el contraban o l’exportació sense declaració, entre d’altres. Els afectats tenen un mes per presentar recurs davant la comissió tècnica tributària, tot i que fer-ho no suposa la suspensió de l’embargament.

I a Andorra la Vella hi ha 1.700 persones que, en no haver pogut ser localitzades, se’ls notifica a través del Butlletí Oficial que tenen 10 dies hàbils per satisfer les sancions impagades al comú. Si no, se’ls embargarà la quantitat suficient per cobrir el deute. La quantitat total arriba als 215 mil euros. I, en concepte de tributs com ara el foc i lloc, taxes comercials o de serveis, també hi ha més de dues mil persones i empreses que deuen 280 mil euros. Andorra la Vella reclama, per tant, gairebé mig milió d’euros.

1 comentari

  1. Normal!!! A ver si vamos a pagar solo 4 y los demás a vivir fuera de la ley…lo veo muy bien

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada