veusEl ministre de Cultura, Albert Esteve, ha presentat aquest dilluns el darrer volum del Veus d’Andorra, una adaptació a la realitat andorrana del mètode d’aprenentatge Veus, obra de Marta Mas i Albert Vilagrasa editada per Publicacions de l’Abadia de Montserrat.  

Esteve, en una presentació conjunta amb la ministra d’Educació, Roser Suñé, s’ha mostrat “especialment satisfet” d’haver completat “una oferta pedagògica molt vàlida”  i que incorpora “una gran dosi d’accent andorrà en totes les seves unitats i amb l’aval de Publicacions de l’Abadia de Montserrat”.

Veus d’Andorra 3 correspon a un nivell que al Marc europeu comú de referència per a les llengües europeu se situa en el B1, i consta del Llibre de l’alumne, del Llibre d’exercicis i gramàtica, del Llibre del professor i d’un CD que conté els MP3 amb exercicis, es posarà a la venda en les llibreries a un preu de 22 euros, un preu “accessible” per “poder facilitar la divulgació de la nostra llengua pròpia i oficial”, ha destacat Esteve.

El ministre ha agraït la feina de les assessores dels centres d’autoaprenentatge i dels tècnics de Política lingüística, que han realitzat el projecte, i de totes les persones que han brindat les seves veus, textos o imatge per la realització de les fitxes visuals i sonores.

El ministre de Cultura, responsable de l’àrea de política lingüística, ha remarcat l’esforç de l’Administració per facilitar la integració lingüística i ha demanat “reciprocitat en aquest esforç”. Ha aprofitat la compareixença de premsa per conscienciar empresaris i treballadors de la importància de saber la llengua oficial i de garantir els drets lingüístics que estableix la Llei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada