El consell de ministres d’aquest dimecres ha licitat l’adquisició d’un nou gestor de torns i cita prèvia per al Servei de Tràmits del Govern, que té per objectiu guanyar eficiència i eficàcia en l’atenció a l’administrat i reduir els temps d’espera. La partida reservada a aquesta renovació ascendeix als 35.000 euros, tot i que caldrà esperar a l’adjudicació per conèixer-ne el cost exacte.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha explicat que el sistema ha quedat tecnològicament obsolet i no permet que el ciutadà pugui interactuar amb l’administració a través de mòbils i tauletes quan vol demanar una cita prèvia.

D’altra banda, el Govern també ha adjudicat a l’arquitecte Lluís Ginjaume la redacció del projecte i la direcció d’obra de la construcció del nou Centre d’Atenció Primària de Santa Coloma. Amb aquesta decisió, s’inicia el procés per tal que el nou equipament, de 200 metres quadrats, pugui ser operatiu la primavera de l’any vinent.

El consell de ministres també ha licitat l’arranjament d’un accés al camí del Gall de Bosc a l’alçada de la rotonda de l’Aldosa de Canillo, així com l’arranjament de les baranes protectores dels ponts de Mereig i Molleres, a la CG2 al seu pas per la zona de Racons (Canillo).

Finalment, també s’ha obert la convocatòria per a rebre sol·licituds per obtenir els ajuts a les entitats cíviques, que compten amb una dotació de 65.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada