El Govern ha aprovat el conveni amb el Comú d’Encamp per tal de participar amb un màxim de 650.000 euros en la inversió per millorar les instal·lacions esportives de Prada de Moles. D’aquesta manera, el Govern col·laborarà en aquestes obres que es compartiran amb el Comú encampadà.

La voluntat és la de reformar, modernitzar i adequar a les noves necessitats les instal·lacions existents a la zona de Prada de Moles, a Encamp, motiu pel qual el Comú té previst promoure properament l’obra d’habilitació i millora d’aquesta superfície.

L’actuació millorarà significativament les instal·lacions, diversificarà les activitats esportives que es desenvoluparan, possibilitarà un increment de l’ús d’aquest equipament i permetrà que aquest sigui utilitzat de forma freqüent tant per organitzacions esportives de la parròquia com també pels alumnes de l’escola andorrana, que es troba situada en les proximitats.

Així, la participació del Govern en la inversió ha estat justificada pel Consell de Ministres per motius d’interès general i nacional, ja que fomentarà la pràctica de l’esport popular pel fet de posar aquesta zona a disposició de clubs i organitzacions esportives de la parròquia, i en segon lloc també suposarà un complement per a l’escola andorrana d’Encamp en tant que les instal·lacions seran utilitzades en el marc de les activitats escolars.

Els equipaments que resultaran d’aquestes obres seran un camp hàbil per a rugbi i futbol, dues pistes de tennis, dues pistes de pàdel i altres equipaments auxiliars que el Comú d’Encamp consideri convenients.

A més de la partida descrita, el Govern també participarà amb l’execució de la base de pavimentació sobre la que es col·locarà la gespa artificial del camp de rugbi i futbol, en aquest cas en el marc de la campanya anual de pavimentació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada